Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Bozsik Tornát követően az alábbi értékelést adta:  "Vasárnap Dunaharasztin vettünk részt a Régiós Bozsik Torna következő fordulójában U11-es csapatunkkal. Ezen a napon 6 mérkőzésünk volt, amin öt győzelmet értünk el és mindössze egyetlen vereségünk volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

FODOR GERGŐ

Regionális Bozsik Torna

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Bozsik Tornát követően az alábbi értékelést adta:

” Vasárnap Dunaharasztin vettünk részt a Régiós Bozsik Torna következő fordulójában U11-es csapatunkkal. Ezen a napon 6 mérkőzésünk volt, amin öt győzelmet értünk el és mindössze egyetlen vereségünk volt. Ha az eredményeket nézzük, nem mondhatjuk, hogy rossz napot zártunk, de leginkább nem ezt figyeljük ebben a korosztályban!

Sajnos a játékunkról az első négy meccsen nem mondhatunk sok jót, kapkodtunk, nagyon sok rossz passzunk volt, amiket edzésen gyakorlunk, nem kaptuk vissza. Tudom, sokan szombaton egész napos kiránduláson voltak, szüreti bál volt, lagzi stb…, de úgy gondolom, akkor se lehet így hozzáállni a mérkőzésekhez. A negyedik meccs után kicsit rendbe tettük a fejeket és ennek meg lett az eredménye. Az utolsó két összecsapást nagyon jó játékkal hoztuk le, szép támadásaink voltak, amikből gólokat is szereztünk és végig mi domináltunk.

Az eredményekhez gratulálok a fiúknak, a játékon meg a héten próbálunk javítani, hogy a jövő héten jobban szerepeljünk!

Hajrá Dabas!”

EREDMÉNYEK:

Bozsik U11 Régiós Torna (Dunaharaszti)
FC Dabas – Nagykáta (3:1)
FC Dabas – Kecskemét (1:4)
FC Dabas – Cegléd (3:1)
FC Dabas – Dunaharaszti (1:0)
FC Dabas – Jászberény (4:1)
FC Dabas – Érd (1:0)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK