Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Úgy gondolom, hogy egy nagy iramú mérkőzést játszottunk a Monor ellen. Két taktikailag jól felkészített csapat találkozott.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Monor SE (0:0)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Úgy gondolom, hogy egy nagy iramú mérkőzést játszottunk a Monor ellen. Két taktikailag jól felkészített csapat találkozott.

Az ellenfél védelmi vonalát sajnos csak nehezen tudtunk feltörni. A mérkőzés folyamán voltak nagyon jó időszakok, ahol jól és gyorsan játszottunk, de voltak olyan időszakok is, amikor könnyű hibákat követtünk el, ezáltal az ellenfél is veszélyeztetni tudott. Úgy gondolom, hogy egy jogos tizenegyest nem kaptunk meg, ennek ellenére nem csak ezen múlt, hogy nem sikerült megnyernünk ezt az összecsapást.

Pozitívumként kiemelném, hogy végre kapott gól nélkül hoztunk le egy mérkőzést. Ezen az úton kell tovább haladni. Vasárnap ismét nehéz mérkőzésre számítok a Honvéd II ellen, de bízom a győzelemben. Remélem, sikerül megvalósítani az elképzelésünket.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.22. (szerda, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Monor SE 0:0 (0:0)
Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK