Sűrű hetünk következő állomása ezúttal Budapestre vezet. Szombat délelőtt a forduló nyitómérkőzéseinek egyikét játsszuk a Budapest Honvéd második csapata ellen idegenben. Soros ellenfelünk öt győzelmet, egy döntetlent és két vereséget tudott eddig felmutatni, amivel jelenleg az igen előkelő 4. helyezést foglalhatja el a tabellán.

BEHARANGOZÓ: NB III

Budapest Honvéd-MFA II - FC Dabas

NB lll. Közép-csoport - 9. Forduló

Sűrű hetünk következő állomása ezúttal Budapestre vezet. Szombat délelőtt a forduló nyitómérkőzéseinek egyikét játsszuk a Budapest Honvéd második csapata ellen idegenben.

Soros ellenfelünk öt győzelmet, egy döntetlent és két vereséget tudott eddig felmutatni, amivel jelenleg az igen előkelő 4. helyezést foglalhatja el a tabellán. Csapatunk négy pont lemaradással a 10. pozícióból várhatja fővárosi vendégjátékát. Célunk nem lehet más, mint pontot vagy pontokat rabolni neves ellenfelünktől. A NB I-ből visszajátszók száma és minősége természetesen most is döntően befolyásolhatja az összecsapás végkimenetelét, azonban mindezzel felesleges foglalkoznunk, a magunk játékát kell kivinni a pályára és akkor alighanem kellemes szájízzel térhetünk majd haza a lefújást követően.

Az összecsapás a Honvéd MFA Utánpótlás Központjában kerül megrendezésre vasárnap délelőtt 11 órától.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Budapest Honvéd-MFA II – FC Dabas

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.26. (Vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, Honvéd MFA Utánpótlás Központ

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK