Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Békéscsaba UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U14-es csapatunk a szerdai napon a Békéscsaba csapatát fogadta a Wellis Sportparkban bajnoki mérkőzésen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U14 - Békéscsaba UFC (6:0)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Békéscsaba UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” U14-es csapatunk a szerdai napon a Békéscsaba csapatát fogadta a Wellis Sportparkban bajnoki mérkőzésen. Az összecsapás előtt azt kértem a srácoktól, hogy türelmesen játszanak, és ha lehet, lövésekkel fejezzük be az akciókat.

A mérkőzés elején magunkhoz is ragadtuk a kezdeményezést. Ellenfelünk 9 emberrel védekezett, amit az első tíz percben nem is tudtuk áttörni. Sajnos mindent középen szerettünk volna megoldani, ami rossz döntés volt. Egy labdaszerzés után Iványi Zente átlövéséből megszereztük a vezetést. Ezután találtunk még egy gólt, de ezzel nem hogy felszabadultabban játszottunk, hanem érthetetlen módon, egyénieskedések tömkelegét láttam a pályán a támadásoknál. Mindenki gólt akart szerezni…

Félidőben átbeszéltük a hibákat. Elmondtam, hogy a labdát járassuk, keressük a társakat, próbáljuk a széleken mögéjük kerülni. A srácok ezt követően teljesen meg is valósították, amit kértem. Helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, amikből szép gólokat is szereztünk.

Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, de a csapatjátékon még javítanunk kell. Gratulálok a srácoknak a látott játékhoz és a győzelemhez!

Hajrá Dabas! “

2021.09.22 (Szerda, 17:30)

FC Dabas U14 – Békéscsaba UFC 6:0 (2:0)

Gól: Iványi Z Zs (20’), Iványi Z Zs (21’), Jozic M (42’), Dori A (45’), Újvári Z  T (57’), Jozic M (60’)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK