Szombat délután kettes csapatunk az előző szezon ezüstérmesét, az Örkényi SE-t látta vendégül. Sajnos túl sok köszönet nem volt az összecsapásban. A vendégek bajnokaspiránshoz méltóan, lényegében átgázoltak kettes csapatunkon.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Örkény SE (0:6)

Fájó hazai vereség

Szombat délután kettes csapatunk az előző szezon ezüstérmesét, az Örkényi SE-t látta vendégül. Sajnos túl sok köszönet nem volt az összecsapásban. A vendégek bajnokaspiránshoz méltó módon, beigazolva a papírformát, lényegében átgázoltak kettes csapatunkon.

Már az 5. percben hátrányba kerültünk és a vendégek a félidő végéig még további három találattal süllyesztették képzeletbeli hajónkat, így a szünetre lényegében el is dőlt a három pont sorsa. A második játékrész fő kérdése már csupán az volt, lesz-e elegendő tartásunk, hogy ne zuhanjunk még jobban össze. A 81. percig tartottuk is magunkat becsülettel, ekkor azonban két perc leforgása alatt jött újabb két gyors találat, így végül nagy sajnálatunkra egy igen méretes, 6:0 arányú vereség lett a szombati szomszédvár rangadó végkimenetele.

Magabiztos győzelmével az Örkény a tabella élére ugrott, míg az FC Dabas II a 13. pozíciót foglalhatja el. Folytatás jövő szombaton, NB III-as csapatunk magyar kupa ellenfelével, a Ráckeve VAFC-vel szemben, idegenben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.18 (szombat, 18:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Örkény SE 0:6 (0:4)
Gól: –

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Bebők M (5), Kerék L (7), Kincses M (8), Németh Á (10), Duhaj Á (11), Kicska T (13), Farkas Cs (14), Farkas Zs (16), Bálint J (21), Fodor G (23)

Csere: Balogh J (99), Venicz Á (12)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK