Hétvégén ismételten Magyar Kupa fordulót rendeznek. NB III-as első csapatunk a másodosztályban szereplő  Szombathelyi Haladást fogadja szombat délután 14:30-tól a Wellis Sportparkban. A Körösladányi MSK (5:1) és a Ráckeve VAFC (4:1) arányú legyőzését követően joggal bizakodhatnánk,

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - SZOMBATHELYI HALADÁS

MOL Magyar Kupa - 3. Forduló

Hétvégén ismételten Magyar Kupa fordulót rendeznek. NB III-as első csapatunk a másodosztályban szereplő  Szombathelyi Haladást fogadja szombat délután 14:30-tól a Wellis Sportparkban.

A Körösladányi MSK (5:1) és a Ráckeve VAFC (4:1) arányú legyőzését követően joggal bizakodhatnánk, hogy bizony még akár 1-2 további forduló is várhatna ránk a MOL Magyar Kupa 2021/2022-es  kiírásában. A helyzet azonban kissé bonyolultabbá vált, mikor a sorsoláson a Szombathelyi Haladást kaptuk ellenfélül.

Szombathelyi Haladás, Vasas, Kecskemét, Nyíregyháza, DVTK… csapatok, melyek jelenleg ugyan “csak” a másodosztályban szerepelnek, mégis igen nagy NB I-es múlttal rendelkeznek, idei céljuk pedig nem titkoltan a legmagasabb osztályba való ismételt visszajutás.

Az imént felsorolt lista a jelenlegi NB II-es helyezések alapján lett összeállítva, vagyis az FC Dabas hétvégi MOL Magyar Kupa ellenfele nem más lesz, mint a másodosztály listavezetője, a Szombathelyi Haladás.

Ebből fakadóan hazai pálya ide, eddigi jó kupaszereplés oda, közel sem mi számítunk a párharc esélyesének. Természetesen a futballban minden megtörténhet, ráadásul egy mérkőzésen pláne, de reálisan szemlélve a dolgokat célunk nem lehet más, mint egy közönségszórakoztató összecsapáson, lehetőségeinkhez mérten maximálisan megnehezíteni magasabban jegyzett ellenfelünk dolgát.

Látogassunk ki ismét minél többen és buzdítsuk kedvenc csapatunkat a Magyar Kupában is! A mérkőzés kezdési időpontja szombat délután 14:30, helyszín a dabasi Wellis Sportpark.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Szombathelyi Haladás

Esemény: MOL Magyar Kupa mérkőzés
Időpont: 2021.09.18. (Szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK