Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Jól kezdtük a mérkőzést. Az elején volt pár helyzetünk. Ezután átvette a kezdeményezést a Dunaújváros és nekik volt több helyzetük.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - Dunaújváros (1:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Jól kezdtük a mérkőzést. Az elején volt pár helyzetünk. Ezután átvette a kezdeményezést a Dunaújváros és nekik volt több helyzetük. Az első félidőben rengeteg ki nem kényszerített hibát követtünk el, sajnos egy ilyen szituáció után az ellenfél gólt szerzett.

A félidőben kértem, hogy kicsit bátrabban és agresszívabban játszunk. A második játékrészben már próbáltunk dominálni és helyzeteket is alakítottunk ki. Próbáltam frissíteni a csapaton, ezért cseréltem. Jól sült el, mert az egyenlítő gólt két cserejátékos hozta össze. Ezután meg volt a lehetőségünk a győzelemre is, sajnos ez már nem jött össze.

Összességében úgy gondolom, hogy reális eredmény a döntetlen. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért. Két jól felkészített csapat találkozott egymással.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.12. (vasárnap, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dunaújváros 1:1 (0:1)
Gól: Maka A (78′) ill. Tóth Á (38′)

FC Dabas: Hermány – Földes (Kiss), Dudás, Forgács, Fritz (Krajcsó), Ágoston (Maka), Pusztai (Rábold), Lévai, Kovács (Czili), Szabó, Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK