Szombat délután a tabella középmezőnyében elhelyezkedő Alsónémedi SE-t fogadta kettes csapatunk. A múlt hétvégi Tápiószecső ellen elszenvedett idegenbeli vereséget követően egyértelműen a három pont otthon tartása volt a mérkőzés előtt kitűzött célunk. Az összecsapás azonban sajnos ezúttal sem úgy alakult, ahogyan azt vártuk.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Alsónémedi SE (2:4)

Az Alsónémedi ezúttal jobbnak bizonyult

Szombat délután a tabella középmezőnyében elhelyezkedő Alsónémedi SE-t fogadta kettes csapatunk.

A múlt hétvégi Tápiószecső ellen elszenvedett idegenbeli vereséget követően egyértelműen a három pont otthon tartása volt a mérkőzés előtt kitűzött célunk. Az összecsapás azonban sajnos ezúttal sem úgy alakult, ahogyan azt vártuk. Az ex-dabasi Tőkés János találatával ugyanis igen hamar, már a 12. percben előnyhöz jutottak a vendégek (0:1). Az első játékrészben több találat már nem született, így minimális hátránnyal fordulhattunk rá a második félidőre.

A szünetet követően aztán elkezdtek potyogni a gólok. Farkas Zsolt 54. percben szerzett találata még fellángoltatta a reményt (1:1), azonban ami ez után következett, az teljesen érthetetlen. Az Alsónémedi hét perc leforgása alatt háromszor is bevette a kapunkat, így a 71. percben 4:1-es állásnál már lényegében le is zárult az összecsapás érdemi része. Játékosainkat mégis becsület illeti, mert még ekkor sem adták fel, aminek a 80. percben egy újabb dabasi gól lett az eredménye. Több találatot azonban már nem sikerült elérnünk, így végül 4:2 arányban az Alsónémedi SE nyerte meg a szombat délutáni Megye II-es összecsapást.

Folytatás jövő szombaton, ismételten hazai pályán, a tavalyi évben remekül szereplő Örkény SE ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.11 (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Alsónémedi SE 2:4 (0:1)
Gól: Farkas Zs (54′), Németh Á P (80′)
Kiállítás: Kovács R (84′) ill. –

FC Dabas II: Balogh J (1) – Talapka I (2), Bebők M (3), Kincses M (7), Kicska T (9), Németh Á (10), Fodor G (11), Berkes J (12), Farkas Cs (14), Farkas Zs (16), Bálint J (19)

Csere: Petrányi J (99), Kovács R (8), Náchlik D (17)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK