Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Cegléd elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Elég rosszul kezdtünk a mérkőzést. Az összecsapás elején az öltözőben ragadtunk, idegesen és kapkodva játszottunk. Keressük ennek az okát. A félidő közepétől feljavult a játékunk, aminek következtében sikerült megszereznünk a vezetést.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Ceglédi VSE – FC Dabas (2:3)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Cegléd elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Elég rosszul kezdtünk a mérkőzést. Az összecsapás elején az öltözőben ragadtunk, idegesen és kapkodva játszottunk. Keressük ennek az okát. A félidő közepétől feljavult a játékunk, aminek következtében sikerült megszereznünk a vezetést.

A szünetben azt kértem a srácoktól, hogy higgadtan játszanak, mert akkor még további gólokat is szerezhetünk. Szerencsére ez bejött és sikerült még két gólt szereznünk. Ezután számomra érthetetlen módon szétesett a játékunk. Óriási rohanásba ment át a mérkőzés, ahol az ellenfél két gólt is szerzett, és így nagyon nehéz mérkőzés alakult ki a végére.

Összességében úgy gondolom, hogy megérdemelt és fontos győzelmet arattunk. Készülünk tovább a következő bajnoki mérkőzésre. Az sem lesz egyszerű, de hazai pályán szeretnénk jó eredményt elérni a listavezető Dunaújváros ellen.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.04. (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

Ceglédi VSE – FC Dabas 2:3 (0:1)
Gól: Hamar Á (80′), Kelemen L (86′) ill. Pusztai A (36′), Pusztai A (58′), Busa B (64′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK