A múlt hétvégi, Szigethalom elleni magabiztos 6:1 arányú hazai győzelmet követően ezúttal Tápiószecsőre látogatott az FC Dabas II.  Iszák Gábor fiai bizakodva várhatták a szombat délutáni összecsapást, azonban, mint végül kiderült, túl sok örömünk nem lehetett a 90 perc során.

HÍREK: FC DABAS II

TÁPIÓSZECSŐ FC - FC Dabas II (2:0)

A pontszerzés ezúttal elmaradt

A múlt hétvégi, Szigethalom elleni magabiztos 6:1 arányú hazai győzelmet követően ezúttal Tápiószecsőre látogatott az FC Dabas II.  Iszák Gábor játékosai bizakodva várhatták a szombat délutáni összecsapást, azonban, mint végül kiderült, túl sok örömünk nem lehetett a 90 perc során.

Már az 5. percben hátrányba kerültünk (1:0), ami jelentősen rányomta bélyegét a találkozóra. A szünet előtt ráadásul a hazaiak megszerezték második találatukat is, amivel lényegében el is dőlt a három pont sorsa (2:0).

A második játékrészben természetesen játékosaink mindent megpróbáltak elkövetni, hogy egy esetleges találattal vissza tudjunk kapaszkodni összecsapásba, azonban minden igyekezetünk ellenére a hazaiak meg tudták őrizni előnyüket. Sajnos a cserékkel sem tudtunk érdemben előre lépni, így végül maradt a 2:0 arányú végeredmény a hazaiak javára.

Folytatás jövő szombaton immáron ismét hazai pályán az Alsónémedi ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.04 (szombat, 16:30)
Helyszín: Tápiószecső FC Sporttelep

Tápiószecső FC – FC Dabas II 2:0 (2:0)
Gól: –

FC Dabas II: Balogh J (1) – Lévai N (2), Bebők M (3), Danyis A (4), Pirik T (7), Kicska T (9), Fodor G (11), Farkas Zs (14), Farkas Zs (16), Bálint J (19), Venicz Á (19)

Csere: Berkes J (6), Talapka I (8), Náchlik D (17)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK