Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Mohács elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Kapkodva és idegesen kezdtük a mérkőzést. Szerencsére a 8. percben az első komolyabb lehetőségből gólt szereztünk.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - B Build Mohács (5:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Mohács elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Kapkodva és idegesen kezdtük a mérkőzést. Szerencsére a 8. percben az első komolyabb lehetőségből gólt szereztünk. Ez kicsit megnyugtatta a csapatot, de továbbra is kis feszültséget éreztem a csapat játékán. A második félidőben további szép gólokat szereztük. Itt már az történt a pályán, amit látni szerettem volna. Gyors és kombinatív volt a játék, a passzgyorsaság is megfelelő volt.

Úgy gondolom, hogy fontos volt, hogy az elején betaláljunk, ezáltal kénytelen volt az ellenfél kicsit támadólag fellépni, nekünk pedig nagyobb területek adódtak a gólszerzésre. Fontos és magabiztos győzelmet arattunk. Folytatás szombaton Cegléden, ahonnan szeretnénk pont-pontokkal hazatérni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.01. (szerda, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – B Build Mohács 5:1 (2:0)
Gól: Maka A (8′), Ágoston D (20′), Földes M (47′), Busa B (65′), Kerék L (77′) ill. Schmidt Zs (72′)

Kiállítás: Lévai N (83′) ill. –

FC Dabas: Hermány – Földes, Forgács (Márton), Dudás, Fritz, Pusztai (Szabó), Lévai, Ágoston (Kincses), Rábold (Kerék), Maka (Kovács), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK