Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Pereg Kupát követően az alábbi értékelést adta: "U11-es csapatunkkal a hétvégén Peregen vettünk részt egy 10 csapatos Tornán, ahol veretlenül a 3. helyett sikerült megszereznünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

FODOR GERGŐ

Leier Kupa Pereg

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a hétvégi Pereg Kupát követően az alábbi értékelést adta:

U11-es csapatunkkal a hétvégén Peregen vettünk részt egy 10 csapatos Tornán, ahol veretlenül a 3. helyett sikerült megszereznünk.

Az új szezonban ez volt az első megmérettetésünk, még nem tudtunk edzőmeccset se játszani a nyaralások miatt, így kimondottan jó eredménynek számít ez a helyezés. A torna során jó volt látni, hogy a gyerekek száz százalékosan odatették magukat és minden meccsen látszódott, hogy nyerni akarnak. A játékunk teljesen rendben volt, minden meccsen sok helyzetet tudtunk kialakítani, ami jó, de ezek kihasználása már nem ment ilyen jól. Majdnem minden meccsen 2-3 nagy ziccert hagytunk ki!!! Védekezésünk teljesen rendben volt, összesen 3 gólt kaptunk a 6 meccsen, ebből kettőt szabadrúgásból.

Összességében tehát jó napot zártunk, a hibáinkat próbáljuk javítani és szeptember 11-én az első Régiós U11-es Bozsik Tornánkon fogunk részt venni Bugyin.

Hajrá Dabas!”

FC Dabas – Makó FC 6:4 (3:3)
Gól: Jozic M (8′), Antal T. Mátyás (10′), Pacsirta J Z (39′), Jozic M (45′), Dori A (63′), Tóth B (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK