A hétvégén lebonyolításra került MOL Magyar Kupa 2. forduló következtében ismételten hétközi fordulót rendeznek az NB III. közép csoportjában. Bücs Zsolt játékosai ezúttal hazai pályán fogadják a B Build Mohács csapatát.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - B BUILD MOHÁCS

NB lll. Közép-csoport - 5. Forduló

A hétvégén lebonyolításra került MOL Magyar Kupa 2. forduló következtében ismételten hétközi fordulót rendeznek az NB III. közép csoportjában.

Bücs Zsolt játékosai ezúttal hazai pályán fogadják a B Build Mohács csapatát. A vendég alakulat négy vereséggel kezdte a szezont, ennek köszönhetően pedig az utolsó előtti helyről várhatja dabasi vendégjátékát. Nekünk sem úgy sikerült az elmúlt pár forduló, ahogy azt vártuk, két alkalommal is az utolsó pillanatokban vesztettünk pontot vagy pontokat. A hétközi kupameccs azonban remélhetőleg adott egy kis extra önbizalmat játékosainknak, amiből szerdán táplálkozni tudnak majd ezen az igen fontosnak ígérkező összecsapáson.

Csapatunk a 14. helyeről várhatja az 5. forduló rajtját, egy esetleges győzelemmel azonban ismét fel tudnánk zárkózni a középmezőny első felébe. A tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen az FC Dabas számít a mérkőzés esélyesének, reméljük ezt szerda délután, hazai pályán realizálni is tudjuk majd.

A hétközi összecsapásra is várunk szeretettel minden FC Dabas szimpatizánst. Látogassunk ki minél többen és buzdítsuk kedvenc csapatunkat!

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – B Build Mohács

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.09.01. (Szerda, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK