Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U14-es csapatunk szombat délelőtt lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Makó csapatát fogadtuk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas Makó FC (6:4)

Ledő László, az FC Dabas U14-es korosztályának edzője a Makó FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” U14-es csapatunk szombat délelőtt lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Makó csapatát fogadtuk.

Az összecsapás előtt azt kértem a srácoktól, hogy a védekezésre és a labdaszerzés után a pontos passzokra figyeljünk oda, illetve próbálják élvezni a játékot. A mérkőzést jól kezdtük, első helyzetünkből megszereztük a vezetést (1:0). A csapat jól zárta le a középpályán a területeket, amiből labdaszerzés után sorra dolgoztuk ki a helyzeteket. A 20. percben már 2:0 volt, de a védekezésbe becsúszott már hiba is. Sajnos ellenfelünk egy kontrából szépített, ami minket meg is fogott. Annyira hogy 3:2-re már a Makó vezetett. A félidő vége előtt még  szerencsére szépíteni tudtunk.

A szünetbe átbeszéltük a dolgainkat, és a megbeszéltek szerint kezdtük is a második félidőt. Megint megszereztük vezetést. Előre játékban nagyon pontosak voltunk, csak a befejezésekkel volt problémánk. Sajnos ellenfelünk megint egyenlített 4:4, de nem sokáig, mert középkezdés után egyből válaszoltunk 5:4. Próbáltam frissíteni cserékkel, mert azt lehetett látni, hogy kezdünk fáradni. Sikerült is, mert egy szép akció végén Jozic önzetlenül passzolt Tóth elé, aki köszönte szépen és megszerezte csapatunk 6. gólját. Ezután már az eredmény nem változott.

A mai mérkőzés tapasztalatait átbeszéljük, de azt látni kell, hogy mind a csapat és mind az egyéni védekezésére nagyobb hangsúlyt kell majd fektetnünk!

Srácok, gratulálok az első nagypályás bajnoki győzelemhez, igazi csapatmunka volt!

Hajrá Dabas! “

FC Dabas – Makó FC 6:4 (3:3)
Gól: Jozic M (8′), Antal T. Mátyás (10′), Pacsirta J Z (39′), Jozic M (45′), Dori A (63′), Tóth B (78′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK