Hétvégén ismét a Magyar Kupáé lesz a főszerep. A Körösladányi MSK elleni magabiztos 5:1 arányú győzelmet követően ezúttal a Ráckeve VAFC otthonába látogat majd szombaton

BEHARANGOZÓ: NB III

Ráckeve VAFC - FC Dabas

MOL Magyar Kupa

Hétvégén ismét a Magyar Kupáé lesz a főszerep. A Körösladányi MSK elleni magabiztos 5:1 arányú győzelmet követően ezúttal a Ráckeve VAFC otthonába látogat majd szombat délután  Bücs Zsolt csapata.

Hétvégi vendéglátónk jelenleg a Pest megye II. osztály déli csoportjában szerepel, pontosan ugyanott, ahol kettes csapatunk az FC Dabas II is, ráadásul Iszák Gábor csapatához hasonlóan ők is két vereséggel indították a szezont, így feltehetőleg nincsenek kirobbanó formában. Azt azonban meg kell jegyeznünk, hogy a Magyar Kupa előző kiírásában szépen meneteltek, útjukat végül a magyar bajnok Ferencvárosi TC állta.

Egy mérkőzésen ugyan bármi megeshet, azonban a két osztálynyi különbség és a jelenlegi forma tükrében nem túlzó azt állítani, hogy egyértelműen az FC Dabas számít az összecsapás esélyesének. A cél tehát egyértelműen a továbbjutás kiharcolása. Reméljük játékosaink is ennek megfelelően állnak majd hozzá a mérkőzéshez és akkor nem lehet kérdés, hogy láthatjuk-e az FC Dabast a MOL Magyar Kupa 3. fordulójában szeptember közepén.

Hajrá Dabas!

Mérkőzés: Ráckeve VAFC – FC Dabas

Esemény: Magyar Kupa mérkőzés
Időpont: 2021.08.28. (Szombat, 16:00)
Helyszín: Ráckevei Sporttelep

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK