Bajnokaspiráns csapathoz látogattunk vasárnap este villanyfényes mérkőzés keretein belül. Nem várt könnyű mérkőzés a csapatra, hiszen az egy bajnokesélyes csapathoz látogattunk Baranya megyébe. Stabil védekezésből próbáltunk meg gyors támadásokat felépíteni. A mérkőzés nagy részében sikerült megvalósítani az elképzelt taktikát.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

HR-Rent Kozármisleny fc - FC Dabas (2:2)

Bajnokaspiráns csapathoz látogattunk vasárnap este

Nem várt könnyű mérkőzés a csapatra, hiszen az egy bajnokesélyes csapathoz látogattunk Baranya megyébe. Stabil védekezésből próbáltunk meg gyors támadásokat felépíteni. A mérkőzés nagy részében sikerült megvalósítani az elképzelt taktikát. Az ellenfél nem tudott fogást találni a védelmünkön, miközben egy gyors és tetszetős támadás végén Maka Alexnek már nem volt nehéz dolga az üres kapuba passzolnia a labdát a 39. percben. A félidőben 1:0-ás vezetéssel vonultunk az öltözőbe.

A második játékrész is hasonló mederben zajlott, az ellenfél támadott, mi pedig egy gyors kontratámadás végén ismét gólt szereztünk Rábold révén az 53. percben (0:2). A mérkőzés hátralévő részében igyekeztünk védeni az eredményt. Egyre kevesebbszer sikerült eljutnunk a kozármislenyi kapu előterébe. Ahogy közeledett a vége a mérkőzésnek, az ellenfél egyre többet kockáztatott, illetve ívelgette fel a labdát a magas emberei irányába. Két ilyen szituációt sajnos nem sikerült kivédekeznünk és így csak döntetlennel térhettünk haza Kozármislenyből.

Nehéz és színvonalas mérkőzés volt, értékes ponttal gazdagodtunk, viszont fájó, hogy 2:0 után nem tudtuk megnyerni az összecsapást. Ismét nehéz hetek elé néz a csapatunk, hiszen szombaton Ráckevére látogattunk, ahol Magyar Kupa mérkőzés vár ránk, majd szerdán a Mohács érkezik a Wellis parkba bajnoki mérkőzésre, szombaton pedig pest megyei rangadóra megyünk Ceglédre. Reméljük, ebből az eredményből tudnak építkezni a fiúk a következő mérkőzésekre.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.08.22. (vasárnap, 19:00)
Helyszín: Kozármislenyi Stadion

HR-Rent Kozármisleny FC – FC Dabas 2:2 (0:1)
Gól: Hampuk Á (84′), Csernik Zs (90′) ill. Maka A (39′), Rábold R (53′)

FC Dabas: Hermány – Földes, Forgács, Dudás, Fritz, Pusztai (Kovács), Lévai, Horváth (Szabó), Rábold (Kincses), Maka (Ágoston), Busa (Czili)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK