Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Egy magas színvonalú játékot láthattak a kilátogató nézők, tele izgalommal, érzelmekkel. Mind a két csapatnak van hiányérzete.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

HR-Rent Kozármisleny FC - FC Dabas (2:2)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

” Egy magas színvonalú játékot láthattak a kilátogató nézők, tele izgalommal, érzelmekkel. Mind a két csapatnak van hiányérzete. 2:0 után azt hittük, hogy több lesz a mérkőzésben. Ha a végjátékban pontosabbak vagyunk, tudtunk volna további gólokat szerezni. A Kozármisleny az utolsó percig ment, mint amilyen a Zoli mentalitása, olyan volt a a játékosaié is. Sajnos ennek meglett a gyümölcse, hiszen 2:2-re alakították a mérkőzés végeredményét.

Szeretnénk a bajnokságban az 1-4. helyeken végezni, de azt látni kell, hogy nagyon kevés csapat próbál meg focizni, csak az első 4-5 csapat, a többiek “betolják a buszt” a kapu elé. Én nem vagyok ennek a híve, próbálunk focizni. Erre a meccsre megvolt a taktikánk, ami úgy gondolom, hogy ült is. Tudtuk, hogy magassági fölényben lesznek, azt is vártuk és a félidőben beszéltünk is róla, hogy át fognak állni 3 védőre, jött ez is.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.08.22. (vasárnap, 19:00)
Helyszín: Kozármislenyi Stadion

HR-Rent Kozármisleny FC – FC Dabas 2:2 (0:1)
Gól: Hampuk Á (84′), Csernik Zs (90′) ill. Maka A (39′), Rábold R (53′)

FC Dabas: Hermány – Földes, Forgács, Dudás, Fritz, Pusztai (Kovács), Lévai, Horváth (Szabó), Rábold (Kincses), Maka (Ágoston), Busa (Czili)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK