Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Hódmezővásárhelyi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Szerettünk volna hazai pályán győzelmet aratni. A szerdai szekszárdi mérkőzés után rövid idő alatt kellett felkészülni a HFC csapata ellen.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - HFC (0:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a Hódmezővásárhelyi FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Szerettünk volna hazai pályán győzelmet aratni. A szerdai szekszárdi mérkőzés után rövid idő alatt kellett felkészülni a HFC csapata ellen.

Számítottunk rá, hogy egy agresszív, védekező csapat ellen kell pályára lépnünk. Ez be is bizonyosodott a mérkőzés folyamán. Próbáltunk dominálni, 4-5 komolyabb lehetőségünk is nyílt a gólszerzésre, igaz kontratámadásból az ellenfélnek is volt lehetősége. Sorozatos hibákat elkövetve kaptunk egy gólt, amelyre nem sikerült válaszolni. Az ellenfél védelme jól állt a lábán, visszanézve a mérkőzést, egy jogos büntetőt nem kaptunk meg 0:0-ás állásnál, de mint tudjuk a futballban nincs, „ha”.

Ez a mérkőzés már elmúlt, készülünk a kozármislenyi összecsapásra. Nem lesz egyszerű, de a csapat képes jó és eredményes játékra, ami mindenképpen bizakodásra adhat okot.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.08.15. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Hódmezővásárhelyi FC 0:1 (0:0)
Gól: – ill. Tapiska G (88′)

FC Dabas: Hermány – Kiss (Földes), Forgács, Dudás, Fritz (Kovács), Pusztai, Lévai (Ágoston), Horváth (Szabó), Rábold, Maka (Németh), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK