Vasárnap délután 17:30-as kezdéssel a Hódmezővásárhelyi FC-t fogatuk az NB III. közép csoportjának 3. fordulójában a dabasi Wellis Sportparkban. Bíztuk benne, hogy sikerül kijavítani a hétközi fordulóban elvesztegetett pontokat.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - HFC (0:1)

Kevésen múlt a pontszerzés

Vasárnap délután 17:30-as kezdéssel a Hódmezővásárhelyi FC-t fogatuk az NB III. közép csoportjának 3. fordulójában a dabasi Wellis Sportparkban.

Bíztuk benne, hogy sikerül kijavítani a hétközi fordulóban elvesztegetett pontokat. Rekkenő hőségben kezdődött meg a mérkőzés, amelyre az volt a jellemző, hogy mi birtokoltuk többet a labdát és próbáltunk dominálni. Ez azonban csupán lehetőségekben nyilvánult meg, nagy helyzetek egyik kapu előtt sem alakultak ki. A második félidő is hasonló mederben zajlott, érezhető volt, hogy egy gólos lesz a mérkőzés. Az 56. perctől emberelőnybe kerültünk. Próbáltuk akaratunkát ráerőltetni az ellenfélre, viszont a kontratámadásokban is benne volt a veszély. Sajnos egy ilyen ellentámadásból gólt szerzet az ellenfél a 88. percben. Erre már nem sikerült válaszolnunk, így ismét egy nyerhető mérkőzést veszítettünk el.

A következő fordulóban a Kozármisleny otthonába látogatunk, ahol 19 órától villanyvilágítás mellett léphetünk majd pályára. Egy jó erőkből álló csapathoz utazunk, ahol szükség lesz a jó játékra, ha pontot vagy pontokkal akarunk szerezni.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.08.15. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Hódmezővásárhelyi FC 0:1 (0:0)
Gól: – ill. Tapiska G (88′)

FC Dabas: Hermány – Kiss (Földes), Forgács, Dudás, Fritz (Kovács), Pusztai, Lévai (Ágoston), Horváth (Szabó), Rábold, Maka (Németh), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK