Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a DMTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Szerda délután az U14-es csapat a Dunaharasztit fogadta egy 3x30 perces edzőmérkőzésen. A nyaralások következtében ezúttal sem voltunk túl sokan, így Janicsák Olivér csatárként játszott, méghozzá nagyszerűen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U14 - DMTK (2:2)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a DMTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” Szerda délután az U14-es csapat a Dunaharasztit fogadta egy 3×30 perces edzőmérkőzésen. A nyaralások következtében ezúttal sem voltunk túl sokan, így Janicsák Olivér csatárként játszott, méghozzá nagyszerűen. Remekül kezdtük a mérkőzést, a csapat együtt mozgott, védekezésben és támadásokban is. Jó volt látni, hogy labdaszerzés után nagyszerű támadásokat vezettünk, igaz a ziccerek kimaradtak, de azért azt is el kell mondanunk, hogy ellenfelünk még helyzetekig sem jutott el.

A második harmadban egy szép átlövésből megszereztük a vezetést, de sajnos védekezésünkben már voltak elcsúszások (1:0). Az utolsó 30 percben már elfáradtunk, de nagy akarattal játszottak ég ekkor is a srácok. Sajnos hibánkat góllal büntette ellenfelünk (1:1).

Egy butaságból összehoztunk egy büntetőt, de Petrányi Marci megfogta! Ellenfelünk is összehozott egy büntetőt, ezt Iványi Zente berúgta, így 2:1 lett nekünk. Az utolsó 12 percben mindkét csapat már az utolsó tartalékait szedte elő. Ellenfelünk talált egy gólt (2:2) és mivel több találat már nem esett, így döntetlenre végződött az összecsapás.

Úgy gondolom, hogy a mai napon az eredmény mellékes volt, mert amit kértem a srácoktól azt maximálisan megvalósították, és emellett játékban, akaratban és sportszerűségben is felülmúltuk a Dunaharaszti csapatát.

Gratulálok srácok, ebből lehet építkezni!

Hajrá Dabas! “

FC Dabas U14 – DMTK (2:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK