Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a SZAC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U13-as keretünk a SZAC csapatát látta vendégül szombat délelőtt az ÉKÜ Utánpótlás pályán. Sajnos elég foghíjasok voltunk a sok nyaralás miatt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U13 - SZAC (3:3)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a SZAC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U13-as keretünk a SZAC csapatát látta vendégül szombat délelőtt az ÉKÜ Utánpótlás pályán.

Sajnos elég foghíjasok voltunk a sok nyaralás miatt. 4×20 perces mérkőzést játszottunk. Nagyon hasznos volt mindkét csapatnak a mai összecsapás. Ellenfelünk próbált játszani, látszott, hogy tudatosan próbálják járatni a labdát. Az első negyedben a védekezésünk nagyon fegyelmezetlen volt és pontatlan voltak a passzaink. A 2. negyedben rendeztük a védekezést és így már szép akciókat is vezettünk. A 3. és 4. negyedben látszott egyeseknél a fáradtság, de becsülettel dolgoztak a srácok.

A mai napon nagy pozitívum, hogy a második gólunkat tudatosan, a megbeszélt védekezésből indítottuk és a labdaszerzés után szép gólt lőttünk. A mérkőzés legszebb jelenetét mégis Vizer Szabolcs bomba gólja szolgáltatta, aki 18 méterről kilőtte a felső sarkot.

Összességében két hasonló játékra törekedő csapat találkozott. Nagy küzdelem és sok jó megoldást láttam játékunkban, de dolgozunk tovább, mert azért továbbra is van még hova fejlődni.

Hajrá Dabas!

FC Dabas U13 – SZAC (3:3)
Gól: Vizer 2, Mihucz

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK