Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Úgy gondolom, hogy az első félidő rendben volt, nagyon sokat birtokoltuk a labdát. Kis hiányérzetem a labdabirtoklással kapcsolatban annyi van, hogy még mindig nem jó a passzgyorsaság, illetve sok esetben elrontjuk az utolsó passzokat, ha ez sikerül a jövőben, akkor jóval több helyzetet fogunk tudni kialakítani.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

FC Dabas - RKSK (5:1)

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője az RKSK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Úgy gondolom, hogy az első félidő rendben volt, nagyon sokat birtokoltuk a labdát. Kis hiányérzetem a labdabirtoklással kapcsolatban annyi van, hogy még mindig nem jó a passzgyorsaság, illetve sok esetben elrontjuk az utolsó passzokat, ha ez sikerül a jövőben, akkor jóval több helyzetet fogunk tudni kialakítani. Nem vagyok elégedetlen, mivel a félidőben már 2:0-ás előnnyel vonultunk az öltözőbe.

A második félidő elején az ellenfél ránk erőltette az akaratát, ami várható is volt, mivel hátrányban voltak. Találtak egy gólt, ami után egy 10 perces rövidzárlat következett. A játékosok kicsit elbizonytalanodtak, illetve a labdát lassan járatva játszottak. Szerencsére sikerült megrúgnunk a harmadik gólunkat, ami után már végig kontrolláltuk a mérkőzést.

Összességében úgy gondolom, hogy a bajnoki nyitány mindig nehézkes, mi ezt az akadályt sikerrel vettük. Készülünk a további mérkőzésekre, hogy a lehető legjobb állapotban tudjuk várni az ellenfeleket.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.08.01. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – RKSK 5:1 (2:1)
Gól: Rábold R (29′), Kiss Á (32′), Kovács P (65′), Busa B (76′), Lévai N (88′) ill. Fellegi N (50′)

FC Dabas: Hermány – Krajcsó (Fritz – 60′), Dudás, Forgács, Kiss, Szabó (Lévai – 46′), Ágoston, Horváth, Rábold (Czili – 60′), Maka (Németh – 73′), Kovács

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK