Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a mögöttünk álló hetet az alábbiak szerint értékelte: "A negyedik hetünket zártuk le, ami már a regenerálódásról is szólt, hisz fontos, hogy a kemény munka után frissülni tudjon a csapat.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Felkészülési mérkőzések

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk vezetőedzője a mögöttünk álló hetet az alábbiak szerint értékelte:

A negyedik hetünket zártuk le, ami már a regenerálódásról is szólt, hisz fontos, hogy a kemény munka után frissülni tudjon a csapat.

A szerdai Komárom elleni felkészülési mérkőzésen a középpályás védekezésünkkel nem voltam maradéktalanul elégedett, a három bekapott gól is sok volt, viszont ami pozitívum, hogy a mérkőzés végén 1:3-ról sikerült felállnunk és ki tudtunk egyenlíteni.

A pénteki edzésen már kifejezetten a védekezést gyakoroltuk és külön öröm volt számomra, hogy ugyan három gólt kaptunk a másodosztályú ellenfelünktől is, de a védekezésünkkel most elégedett voltam.

Jövő héten még tökéletesebbé csiszoljuk a csapatvédekezést és ha az teljesen rendben van, az utolsó hétre kanyarodva a támadásokról fognak szólni a dolgok és mindezek mellett egy jövő vasárnapi BVSC elleni felkészülési mérkőzéssel készülünk az augusztus elseji RKSK elleni bajnoki rajtra.”

2021.07.14 (szerda, 17:00)

FC Dabas – Komárom VSE 3:3 (1:3)

FC Dabas: Tóth (Petrányi), Földes (Kiss), Dudás, Forgács (Márton), Krajcsó (Kicska), Pusztai (Kerék), Rábold (Czili), Kovács, Ágoston (Szabó), Busa (Kincses), Németh (Maka)

Gól: Németh, Öngól, Maka

2021.07.17 (Szombat, 10:00)

FC Dabas – III.ker. TVE 1:3 (0:2)

FC Dabas: Hermány, Kiss (Földes), Dudás, Forgács (Márton), Krajcsó, Szabó L (Ágoston), Horváth (Kovács), Lévai (Szabó R.), Maka (Németh), Czili (Kerék), Rábold (Pusztai)

Gól: Maka

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK