Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk újdonsült vezetőedzője a felkészülési munka eddigi tapasztalatairól az alábbi nyilatkozatot adta: "Nagy öröm volt számomra, hogy rám esett a választás, hogy betöltsem az FC Dabas vezetőedzői pozícióját.

Edzői értékelés (NB III)

Bücs Zsolt

Felkészülési mérkőzések

Bücs Zsolt, NB III-as csapatunk újdonsült vezetőedzője a felkészülési munka eddigi tapasztalatairól az alábbi nyilatkozatot adta:

” Nagy öröm volt számomra, hogy rám esett a választás, hogy betöltsem az FC Dabas vezetőedzői pozícióját. A srácok egyből vevők voltak az új impulzusokra és rögtön bele is vetettük magunkat a munkába, hiszen nincs sok időnk felkészülni a bajnokságra.

Mivel történtek változások a keretben, így az összeszokás mellett a kemény munkáról, valamint a taktikai dolgok elsajátításáról szóltak, illetve fognak is szólni a dolgok a hátralévő hetekben is. Nagyon jó benyomásaim vannak a csapattal, a klubbal és az itt folyó munkával kapcsolatban is.

Három edzőmérkőzésen is túl vagyunk már, de természetesen ezeken nem feltétlen az eredmény a legfontosabb számunkra, sőt talán annak örülök jobban, ha még nem azt a játékot játsszuk, amit szeretnénk a szezon során, mert akkor ez azt jelenti, hogy kellően kemény munkát végzünk most a játékosokkal, amik után teljesen természetes, hogy akadnak még technikai hibák valamint, hogy ilyenkor fáradtabbak, terheltebbek a játékosaink.

Nagyon jó keret állt össze itt Dabason, de azt, hogy a csapat mire lehet képes a következő szezonban nehéz megmondani előre, hisz pár fordulónak el kell telnie ahhoz, hogy az ember lássa az erőviszonyokat, de egy biztos, úgy szeretnénk játszani, hogy a közönségünk minden mérkőzés után elégedetten menjen haza.”

2021.07.03. (szombat, 10:00)
Ceglédi VSE – FC Dabas 2:4 (0:3)
Gól: Öngól, Horváth, Maka, Dudás

2021.07.07. (szerda, 18:00)
FC Dabas – Bicskei TC 0:1 (0:0)
Gól: –

2021.07.10. (szombat, 10:00)
FC Dabas – Tatabányai SC 2:1 (0:1)
Gól: Kerék, Németh

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK