Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Az utolsó mérkőzésünkön nem érdemeltünk vereséget, sajnos a helyzetekkel azonban nem jól sáfárkodtunk, az ellenfelünk pedig élni tudott azokkal.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Szekszárdi UFC - FC Dabas (2:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szekszárdi UFC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Az utolsó mérkőzésünkön nem érdemeltünk vereséget, sajnos a helyzetekkel azonban nem jól sáfárkodtunk, az ellenfelünk pedig élni tudott azokkal. Nem volt ez eddig jellemző ránk, de összességében így is elégedett voltam a csapattal, mert motiváltan és jól futballoztunk, helyzeteket alakítottunk ki, de ez sajnos ma az eredményben nem mutatkozott meg.

Szokták mondani, hogy csak a szépre emlékezünk, és ha visszatekintünk a bajnokságra, csak gratulációval tudok szolgálni a srácoknak a stábnak, a vezetésnek és mindenkinek aki segítette az FC Dabas munkáját. Az év zárásaként a mérkőzési utáni „harmadik félidőt” is jól eltöltöttük, mindenki együtt volt, igazi csapatként, a sikerünk kulcsa is ez volt, hogy egy ilyen remek összetartó közösség alakult ki Dabason.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.30. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Szekszárd

Szekszárdi UFC – FC Dabas 2:0 (1:0)
Gól: –

FC Dabas: Kersák, Kiss, Forgács, Dudás, Márton, Fritz (Biró 46′), Marsa, Szabó (Lévai 46′), Erdős (Sziklási 86′), Busa (Kovács 70′), Takács (Vladul 46′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK