Pont nélkül, de emelt fővel, büszkén búcsúztunk a szezontól. Vasárnap rendezték az NB III Közép-csoportjának utolsó fordulóját, ahol a házigazda Szekszárd az életéért küzdött, hisz a bennmaradás forgott nekik kockán.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Szekszárdi UFC - FC Dabas (2:0)

Pont nélkül, de emelt fővel, büszkén búcsúztunk a szezontól

Vasárnap rendezték az NB III Közép-csoportjának utolsó fordulóját, ahol a házigazda Szekszárd az életéért küzdött, hisz a bennmaradás forgott nekik kockán.

A mérkőzés elején rögtön tudtunkra adták, hogy ma csakis a győzelem számít nekik és két kapufával veszélyeztetni is tudtak. A kezdeti nehézségek ellenére át tudtuk venni az irányítást és szinte végig dominálni tudtunk, de előbb egy egyéni hibából, később a második félidő elején pedig egy kavarodásból sikerült két gólos előnyhöz jutniuk a hazaiaknak. Rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de a szekszárdi kapus remek napot fogott, több ízben is bravúrral védett így sajnos nem tudtunk szépíteni vagy fordítani, de az egész szezont tekintve a remek hozzáállás, a kombinatív játék és a csapategység ma is jól jellemezte csapatunkat, de sajnos ez az eredményben ma nem mutatkozott meg.

Ezzel lezárult a 2020/21-es bajnoki szezon, ahol az FC Dabas erőn felül teljesítve, remek közösséget kovácsolva, az egyesületnél dolgozó összes ember érdemeként sikerült a dobogó harmadik fokára felállni, így kimagasló szezont tudhatunk magunk mögött.

Gratulálunk Mindenkinek! Szurkolóinknak pedig köszönjük az egész éves buzdítást, még ha ez a szezon legnagyobb részében csak otthonról volt lehetséges. Izgatottan várjuk a következő évadot és reméljük hasonló sikerekben lesz részünk jövőre is.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.30. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Szekszárd

Szekszárdi UFC – FC Dabas 2:0 (1:0)
Gól: –

FC Dabas: Kersák, Kiss, Forgács, Dudás, Márton, Fritz (Biró 46′), Marsa, Szabó (Lévai 46′), Erdős (Sziklási 86′), Busa (Kovács 70′), Takács (Vladul 46′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK