Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a bajnokok tornáját követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap délelőtt a Wellis Sportparkban Budakeszi, Budakalász, Taksony és az FC Dabas részvételével U13-as bajnokok tornán vettünk részt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Bajnokok Tornája (U13)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a bajnokok tornáját követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap délelőtt a Wellis Sportparkban Budakeszi, Budakalász, Taksony és az FC Dabas részvételével U13-as bajnokok tornán vettünk részt.

Az elődöntőben a Budakalász csapatával találkoztunk. Sajnos játékunk nagyon kapkodó volt. Pontatlanok voltunk, és nagyon sok hibával játszottunk. Hiába domináltunk a játékban, a kapu előtt elfogyott a tudomány. Ellenfelünkben egy ügyes kis csapatot ismerhettünk meg. Az egyik lehetőségét kihasználták így 1:0 arányban megnyerték a mérkőzést.

A 3. helyért a Taksony csapatával játszottunk. Az egész mérkőzésen szinte egy kapuztunk, de sajnos minden lehetőségeinket kihagytuk. Jöhettek a büntetők. Amiben alul maradtunk így a 4. helyezést értük el.

A mai napon úgy gondolom, hogy nem tettünk meg mindent csapatként hogy minél jobb helyezést érjünk el, de úgy érzem, hogy nagyon büszkék lehetünk a srácokra, mert ebben az évben a nagyot fejlődtek, mind csapatjátékban, mind egyéni képességekben!

Barna bácsival gratulálunk srácok az egész éves teljesítményetekhez!

Hajrá Dabas!

A torna végeredménye:

  1. FC Dabas
  2. Mészőly Focisuli
  3. Budai FC
  4. Dalnoki Akadémia
  5. Szigethalom
  6. Tiszakécske
  7. Csep-Gól FC
  8. Újpesti Haladás
A Torna Legjobb Kapusa: Janicsák Olivér

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK