Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Csep-Gól által rendezett pünkösdi tornát követően az alábbi értékelést adta: "U13-as csapatunkkal pünkösdi tornán vettünk részt a Csep-Gól FC-nél. Az elmúlt napok időjárásának köszönhetően nagyon mély pálya fogadott minket.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Pünkösdi Torna (U13)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Csep-Gól által rendezett pünkösdi tornát követően az alábbi értékelést adta:

“U13-as csapatunkkal pünkösdi tornán vettünk részt a Csep-Gól FC-nél. Az elmúlt napok időjárásának köszönhetően nagyon mély pálya fogadott minket. Sajnos emellett volt egy két furcsa szabály is, amit nem értettem…

De nézzük mi is történt. A csoportmeccsek után 1 győzelem és 2 döntetlennel elsőként mentünk tovább 5 ponttal. A döntőbe jutásért a Dalnoki Akadémiával játszottunk, 0:0, büntetőkkel 2:0 ide, így döntőbe jutottunk. Janicsák Olivér két büntetőt is hárított.

A döntőben Mészöly Focisuli várt ránk. Nagy küzdelem folyt a pályán. Az elején volt egy két lehetőségünk, de inkább a mezőnymunka dominált mind két csapatnál. Sajnos kezdtünk fáradni, és az utolsó 5 percben védekezésre kényszerültünk, de a mai napon akkora akarattal játszottak a srácok, hogy mindig volt, aki blokkolt, vagy menteni tudott. A vége előtt 1 perccel szabadrúgást kaptunk a félpályáról. Bajusz Bence belőtte a kapu elé, amit az ellenfél kapusa elnézett, és a labda a kapuba landolt. Ezzel 1:0 arányban megnyertük a mérkőzést.

Gratulálok srácok! A mai napon a nagy akarattal és küzdéssel a többiek fölé emelkedtetek. Emellett próbáltatok játszani ezen a mély sáros pályán!

Gratulálok! Hajrá Dabas!

A torna végeredménye:

  1. FC Dabas
  2. Mészőly Focisuli
  3. Budai FC
  4. Dalnoki Akadémia
  5. Szigethalom
  6. Tiszakécske
  7. Csep-Gól FC
  8. Újpesti Haladás
A Torna Legjobb Kapusa: Janicsák Olivér

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK