Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a pünkösdi tornát követően az alábbi értékelést közölte: "Tegnap az FC Dabas U11 is Pünkösdi Tornán vett részt. 16 csapatból a 7. helyezést értük el.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

Fodor Gergő

Pünkösdi Torna (U11)

Balogh Tamás, az FC Dabas U11-es korosztályának edzője a pünkösdi tornát követően az alábbi értékelést közölte:

“Tegnap az FC Dabas U11 is Pünkösdi Tornán vett részt. 16 csapatból a 7. helyezést értük el. A Torna kezdetekor kisebb meglepetések értek (pl: nem volt les, a pályaméret is kicsit furcsa volt, úgy 15 méterrel rövidebb volt a megszokottnál.) Ezek ellenére nagyon jó meccseket játszottak a fiúk. Sajnos az első csoportban hiába értünk el 2 győzelmet is, az egyik meccsen egy utolsó percben egy szabadrúgásból gólt kaptunk, így csak a második helyet tudtuk megszerezni a csoportban.

Ezek után csak az 5. helyért szállhattunk harcba a következő csoportban. Itt csak a 3. helyet szereztük meg, így lett a végén a 7. helyezés.

Összességében úgy gondolom, nagyon kitettek magukért a fiúk, hiszen a 6 mérkőzésünk alatt csak egyszer kaptak ki (sajnos nem a legjobbkor), de mindenkin látszódott, hogy odatette magát és mindent megtesz a csapatért! Sajnos ezen a vizes, saras, kis pályán szép játékról nem tudok beszélni, inkább szép egyéni megmozdulások kellettek a gólszerzéshez, lehetőség kialakításhoz, amik azért adódtak bőven és ennek örülök.

Gratulálok a srácoknak, hogy csapatként tudtak küzdeni egymásért! Emellett gratulálok az U13-as csapatnak a Tornagyőzelemért!

Hajrá Dabas!”

Eredményeink:

1. csoport
FC Dabas – Olasz Focisuli “B” (1:2)
FC Dabas – Szigethalom (1:0)
FC Dabas – Mészöly Focisuli (2:0)

2. csoport
FC Dabas – UTE (4:4)
FC Dabas – Olasz Focisuli “A” (1:1)
FC Dabas – Budai FC (2:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK