Vasárnap délután a tabellát magabiztosan vezető Örkény SE otthonába látogatott kettes csapatunk.  Az eső áztatta, mély talajú pálya ellenére egy igen jó mérkőzést láthattak az összecsapásra kilátogató sportbarátok. Jól kezdtünk, Kucsván Milán 11. percben szerzett találatának köszönhetően ugyanis már igen hamar meg tudtuk szerezni a vezetést (0:1).

HÍREK: FC DABAS II

ÖRKÉNY SE - FC Dabas II (1:1)

Döntetlen az éllovas Örkény otthonában

Vasárnap délután a tabellát magabiztosan vezető Örkény SE otthonába látogatott kettes csapatunk. 

Az eső áztatta, mély talajú pálya ellenére egy igen jó mérkőzést láthattak az összecsapásra kilátogató sportbarátok. Jól kezdtünk, Kucsván Milán 11. percben szerzett találatának köszönhetően ugyanis már igen hamar meg tudtuk szerezni a vezetést (0:1). Kínálkozó lehetőségek ugyan adódtak, de több találat az első játékrészben már nem esett, így egy minimális előnnyel, de abszolút bizakodva fordulhattunk rá a második 45 percre.

A folytatásban sajnos a hazaiak elég hamar, már az 52. percben semmissé tették előnyünket, az persze más kérdés, hogy tették mindezt egy igen véleményesnek mondható büntetőt követően (1:1). Kezdődhetett tehát minden elölről. A hátralevő időben természetesen mindkét fél próbálta megszerezni a győztes találatot, ez azonban végül egyik csapatnak sem sikerült, így végül 1:1-es végeredménnyel pontosztozkodásra került sor.

A mostanihoz hasonlóan a következő fordulóban is kőkemény feladat vár fiataljainkra, ugyanis a második helyezett Pereg SE látogat majd Dabasra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.23 (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Örkény SE Sporttelep

Örkény SE – FC Dabas II 1:1 (0:1)
Gól: Kucsván M (11′)
Kiállítás: Beregszászi B (86′), ill. –

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Kovalik R (5), Farkas Cs (6), Rutterschmid R (8), Gáspár Zs (9), Kucsván Milán (10), Kicska T (13), Sztancsik A (18),  Czili D (19), Kucsván Milán (20), Bálint J (21)

Csere: Balogh J (12), Talapka I (2), Danyis A (4), Czili B (7), Lukasik D P (14), Farkas Zs (16), Fodor G (22)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK