Döntetlennel őriztük meg a hazai veretlenségünket. Vasárnap 18 órakor az utolsó hazai mérkőzésünkre került sor, amikor is a még éppen kieső helyen szereplő Hódmezővásárhelyi FC csapata látogatott hozzánk.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - HFC (0:0)

Döntetlennel őriztük meg a hazai veretlenségünket

Vasárnap 18 órakor az utolsó hazai mérkőzésünkre került sor, amikor is a még éppen kieső helyen szereplő Hódmezővásárhelyi FC csapata látogatott hozzánk. Az első félidőben nem voltak nagyobb lehetőségek, többnyire mezőnyjáték volt pályán, mi is csak oldalról beívelt labdákkal tudtunk veszélyeztetni.

A második félidőre azonban változott a játék képe. Rögtön az elején több nagy lehetőségünk is adódott ám, vagy a védők és a kapus hárítani tudott, vagy mi voltunk pontatlanok és bár a mezőnyfölényünk a mérkőzés végéig kitartott, gól nem született a találkozón.

Hazai szereplésünk így is kiemelkedő, hisz a 19 lejátszott mérkőzés alatt egyszer sem találtunk legyőzőre, ami egyedülálló az NB III egész mezőnyét tekintve. Az utolsó forduló következik vasárnap, ahol a szintén kiesés elől menekülő Szekszárd vendégei leszünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.23. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – HFC 0:0 (0:0)
Gól: –

FC Dabas: Kersák, Kiss, Forgács, Dudás, Márton, Fritz (Biró 46′), Marsa, Szabó (Lévai 46′), Erdős (Sziklási 86′), Busa (Kovács 70′), Takács (Vladul 46′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK