Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: ”Két hasonló képességű csapat játszott. Inkább mezőnyjáték folyt a pálya közepén, helyzetek nélkül.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

FC Dabas U17 - Gödöllői SK (0:4)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

”Két hasonló képességű csapat játszott. Inkább mezőnyjáték folyt a pálya közepén, helyzetek nélkül. Egy felesleges szabálytalanság utána jogos büntetőből szereztek vezetést a vendégek. Ezután kihagytunk két nagy helyzetet, így az első félidőben 0:1 arányban vonultunk az öltözőbe.

A második játékrészben megkaptuk a szokásos szöglet-gólunka, majd egy védelmi megingásunkat megint kihasználta a Gödöllő. Mentünk előre, de sajnos a tizenhatos vonala után megállt a tudományunk. Végül egy ellentámadásból megkaptuk a negyedik gólunkat is.

Nagyon sajnálom, mert ma úgy láttam, pontot vagy pontokat lehetett volna szereznünk. Ebben az ellenfelünk edzője is megerősített.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.15 (szombat, 10:00)
Helyszín: Budapest, BVSC-Zugló Tatai úti Sporttelep

BVSC-Zugló – FC Dabas U17 8:1 (5:0)
Gól: Szakter M (90′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK