Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Vác FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nagyon nagy Gratuláció jár a csapatnak, a stábnak, a vezetőségnek és mindenkinek, aki egy kicsit is hozzá tudott tenni a Dabasnak a sikeréhez, hisz most már matematikailag is harmadikak lettünk, ami úgy gondolom óriási siker.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Vác FC - FC Dabas (0:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Vác FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nagyon nagy Gratuláció jár a csapatnak, a stábnak, a vezetőségnek és mindenkinek, aki egy kicsit is hozzá tudott tenni a Dabasnak a sikeréhez, hisz most már matematikailag is harmadikak lettünk, ami úgy gondolom óriási siker.

A mérkőzésről annyi, hogy kissé fáradtak voltak a srácok a 7 nap alatt lejátszott három mérkőzés miatt, így nem volt könnyű dolgunk. Nagyon jól bontottuk meg az ellenfél védelmét mélységi beindulásokkal, három-négy nagyon komoly helyzetet is kidolgoztunk, ezek sajnos kimaradtak, de a végén már a Vác is iparkodott.

Összességében elégedett vagyok az eredménnyel, hisz a legutóbbi három komoly mérkőzés alatt nem találtunk legyőzőre. A hétvégi mérkőzéssel még nem nagyon foglalkoztunk, most kicsit megünnepeljük a sikert, de sajnos lesznek hiányzóink, viszont megfelelő keretünk van.

Szeretnénk hazai pályán győzelemmel búcsúzni ettől a szép tavasztól és a hazai közönségtől, valamint fontos számunkra, hogy az utolsó két mérkőzésen is lehető legtöbbet hozzuk ki a találkozókból.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.16. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Vác

Vác FC – FC Dabas 0:0 (0:0)
Gól: –

FC Dabas: Kersák, Kiss (Földes 46′), Forgács, Dudás, Márton, Fritz, Marsa, Lévai (Sziklási 92′), Erdős (Ágoston 46′), Busa (Kovács 72′), Horváth (Vladul 57′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK