Döntetlen Vácott, már biztos a bronzérem! Vasárnap 18 órakor Vácra látogatott csapatunk, ahol a kiesőzóna elől menekülő Vác FC együttesével mérkőztünk meg. A találkozó elején még óvatosan futballozott mindkét gárda aztán gyors váltásba érkezett két száz százalékos ziccer, de kimaradtak.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Vác FC - FC Dabas (0:0)

Döntetlen Vácott, már biztos a bronzérem!

Vasárnap 18 órakor Vácra látogatott csapatunk, ahol a kiesőzóna elől menekülő Vác FC együttesével mérkőztünk meg. A találkozó elején még óvatosan futballozott mindkét gárda aztán gyors váltásba érkezett két száz százalékos ziccer, de kimaradtak. A második félidőben csapatunk nyomás alá tudta helyezni az ellenfelet, többször is óriási helyzeteket alakítottunk ki, míg ellenfelünk egy ízben kapufáig jutott, de végezetül maradt a 0:0-ás döntetlen amivel biztossá vált, hogy csapatunk a Közép-csoport 2020/2021-es idényét, erőn felül teljesítve a harmadik, bronzérmet érő helyen zárja majd a szezont, a hátralévő két bajnoki forduló eredményeitől függetlenül.

Vasárnap utolsó hazai mérkőzésként a még éppen kiesőhelyen tanyázó Hódmezővásárhely együttesét fogadjuk. Reméljük, minél több szurkoló kilátogat majd, hogy a dabasi közönséggel együtt búcsúzzunk ettől a remek évtől.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.16. (vasárnap, 18:00)
Helyszín: Vác

Vác FC – FC Dabas 0:0 (0:0)
Gól: –

FC Dabas: Kersák, Kiss (Földes 46′), Forgács, Dudás, Márton, Fritz, Marsa, Lévai (Sziklási 92′), Erdős (Ágoston 46′), Busa (Kovács 72′), Horváth (Vladul 57′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK