Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nem a legjobb előjelekkel tudtunk készülni a találkozóra, hisz voltak sérültjeink és eltiltottunk is, így nem volt könnyű két nap alatt a csapatot összerakni, de a srácok megint bizonyították, hogy nagyszerű sportemberek.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Budapest Honvéd-MFA II (1:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Budapest Honvéd-MFA II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nem a legjobb előjelekkel tudtunk készülni a találkozóra, hisz voltak sérültjeink és eltiltottunk is, így nem volt könnyű két nap alatt a csapatot összerakni, de a srácok megint bizonyították, hogy nagyszerű sportemberek.

Nagyon jó mérkőzést játszottunk a Magyar Futball Akadémia NB III-as csapatával, akik tele voltak volt vagy jelenlegi utánpótlás válogatottakkal. Végig partiba tudtunk lenni a mérkőzésen, mind taktikailag, mind fizikálisan, valamint mentálisan is, egy olyan csapat ellen, akik tavasszal a szerzett pontokat tekintve az abszolút élmezőnyhöz tartoznak.

Ami a hétvégét illeti, újra kevés időnk van felkészülni a mérkőzésre. Vácra látogatunk, ahol már csak azért sem lesz könnyű dolgunk, mert ellenfelünk szeretne nyugodtabb távolságba kerülni a kiesőzónából, így biztos vagyok benne, hogy kemény találkozó lesz, de bízok benne, hogy a fiúk addig is megfelelően tudnak regenerálódni és ahhoz, hogy meg tudjuk tartani a harmadik helyet vagy akár előrébb lépjünk, pontot, pontokat kell szereznünk.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.12. (szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Budapest Honvéd-MFA II 1:1 (0:1)
Gól: Busa B (66′) ill. Németh B (34′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kovács 90′), Kiss, Ágoston (Lévai 46′), Erdős, Marsa, Biró (Busa 60′), Vladul (Sziklási 89′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK