Parázs meccsen döntetlen a Honvéd II ellen. Újra hétközi fordulót rendeztek az NB III-ban, így a srácoknak ismét egy hét leforgása alatt kell három nagyon komoly mérkőzést játszaniuk. Ennek második állomása volt a Honvéd második csapata, akik a fordulót megelőzően hat ponttal lemaradva tőlünk, a negyedik helyen álltak a tabellán, így igazi rangadónak örvendezhettek a kilátogató szurkolók.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Budapest honvéd-mfa II (1:1)

Parázs meccsen döntetlen a Honvéd II ellen

Újra hétközi fordulót rendeztek az NB III-ban, így a srácoknak ismét egy hét leforgása alatt kell három nagyon komoly mérkőzést játszaniuk. Ennek második állomása volt a Honvéd második csapata, akik a fordulót megelőzően hat ponttal lemaradva tőlünk, a negyedik helyen álltak a tabellán, így igazi rangadónak örvendezhettek a kilátogató szurkolók.

A találkozót szép támadások, minőségi futball és parázs hangulat jellemezte, mutatja ezt a mérkőzésen kiosztott 9 sárgalap is. A mérkőzést két gólján is két hasonló esemény után osztoztak a csapatok. Előbb a 37. percben a Honvéd támadója, később a második félidőben Busa Bence is, egy tizenhatoson belül lecsorgó labdát juttatott az ellenfelek kapujába kialakítva ezzel az 1:1-es végeredményt, ami a játék összképét tekintve igazságosnak mondható.

Ezzel az egy ponttal csapatunk továbbra is előkelő pozícióban maradt a dobogós helyeket nézve. Vasárnap folytatódik a sűrű program, amikor is Vácra látogatunk, akik jelenleg a 13. helyet foglalják el a tabellán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.12. (szerda, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Budapest Honvéd-MFA II 1:1 (0:1)
Gól: Busa B (66′) ill. Németh B (34′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kovács 90′), Kiss, Ágoston (Lévai 46′), Erdős, Marsa, Biró (Busa 60′), Vladul (Sziklási 89′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK