Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZAC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: ”Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 3. percben meg is szereztük a vezetést. Szinte minden kontránk veszélyes volt. Egy ilyen szituáció után kapusuk megsérült és mezőnyjátékos állt be helyette. Majd a semmiből jött a hidegzuhany,

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

1908 SZAC Budapest - FC Dabas U17 (3:1)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az 1908 SZAC Budapest elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, a 3. percben meg is szereztük a vezetést. Szinte minden kontránk veszélyes volt. Egy ilyen szituáció után kapusuk megsérült és mezőnyjátékos állt be helyette. Majd a semmiből jött a hidegzuhany, két kapushiba és egy büntető és máris megfordult a mérkőzés.

A második félidőben támadóbban léptünk fel. Megint jött a helyzet és szabálytalanság a tizenhatoson belül, de a bíró sípja néma maradt. Az utolsó 20 percben egy lapra téve támadtunk. Ennek eredménye az lett, hogy a kapusuk gólhelyzetben szabálytalankodott a támadónkkal, ami piros lapot érdemelt, így az utolsó 15 percre emberelőnybe kerültünk, de szépíteni már nem sikerült.

Ma egy olyan meccset vesztettünk el, amit simán nyerhettünk volna. Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.12 (szerda, 15:00)
Helyszín: Budapest, Deák Ferenc “Bamba” Sporttelep

1908 SZAC Budapest – FC Dabas U17 3:1 (3:1)
Gól: Becski T (4′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK