Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Egy nagyon komoly mérkőzést játszottunk, osztályon felüli színvonallal.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Iváncsa KSE - FC Dabas (2:2)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az Iváncsa KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Egy nagyon komoly mérkőzést játszottunk, osztályon felüli színvonallal. Az első félidőben tudatosan átadtuk a területeket az ellenfelünknek, de nagyobb helyzetek nem adódtak ekkor még, míg a második félidőre teljesen megváltozott a játék képe. Négy gól is esett, ez abból is következett, hogy jobban felvállaltuk a játékot és bátrabban, kombinatívabban futballoztunk. Az ellenfelünket dicséri, hogy vert állásból hamar fordítani tudott, viszont a mi részünkről mutatja a csapategységünk erősségét, hogy vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, sőt a végén még komoly lehetőségeink is voltak, de összességében igazságosnak gondolom az eredményt.

Szerdán újabb nehéz mérkőzés vár ránk, hisz a Honvéd tartalékcsapatát fogadjuk. Több utánpótlás válogatott játékosuk is van, valamint az első csapatból sérülésükből visszatérő játékosok is színesítik a keretet, többek között gondolok itt például a saját fiamra is, Banó-Szabó Bencére, aki 21 évesen már komoly NB I-es tapasztalattal bír. Nagyon gyors és dinamikus csapat a Honvéd, akik a tavaszi szereplésüknek köszönhetően a közvetlen élbolyhoz közelítenek, így nem számítok könnyű meccsre, annak tükrében sem, hogy van eltiltott és sérült játékosunk is, de bízom a srácokban, hogy szerdára megfelelően tudunk regenerálódni és hazai pályán meg tudjuk szerezni a három pontot.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.09. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Iváncsa, Iváncsa Sportpálya

Iváncsa KSE – FC Dabas 2:2 (0:0)
Gól: Domokos B (59′), Tóth Z (62′) ill. Földes M (47′), Marsa Levente (67′ – büntető)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz (Kiss 85′), Lévai (Ágoston 63′), Erdős (Szabó 63′), Marsa, Busa, Vladul (Horváth 59′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK