Igazságos döntetlen Iváncsán. Vasárnap igazi futball hangulat fogadott minket Iváncsán. Végre már egyre több kilátogató néző előtt lehetett mérkőzést játszani, aminek első félidejében visszaálltunk és kontrákkal próbáltuk feltörni ellenfelünket. A félidőig ez a taktikai csata folyt, majd a második félidőre úgy tűnt mi érkeztünk meg jobban.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

IVÁNCSA KSE - FC Dabas (2:2)

Igazságos döntetlen Iváncsán

Vasárnap igazi futball hangulat fogadott minket Iváncsán. Végre már egyre több kilátogató néző előtt lehetett mérkőzést játszani, aminek első félidejében visszaálltunk és kontrákkal próbáltuk feltörni ellenfelünket. A félidőig ez a taktikai csata folyt, majd a második félidőre úgy tűnt mi érkeztünk meg jobban. A 47. percben Földes Milán fejesével átvettük ugyan a vezetést, de ellenfelünk szépen lassan kezdett visszatérni a meccsbe, majd két gyors góllal sikerült is megfordítaniuk a találkozót. A csapat mentális erősségét mutatja, hogy még vissza tudtunk jönni a mérkőzésbe, hisz Busa Bence egyéni szólója után tizenegyeshez jutottunk, amit Marsa Levente higgadtan értékesített. A meccs vége felé még adódtak lehetőségeink, les címén még meg nem adott gólt is szereztünk az utolsó percben, de összességében igazságos döntetlen született Iváncsán, a forduló rangadóján.

Sok időnk megint nincs, hisz újra hétközi fordulót rendeznek, ahol az első helyezett Iváncsa után a tavasszal második legtöbb pontot gyűjtő Honvéd II. együttese látogat hozzánk a Wellis Sportparkba. Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.09. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Iváncsa, Iváncsa Sportpálya

Iváncsa KSE – FC Dabas 2:2 (0:0)
Gól: Domokos B (59′), Tóth Z (62′) ill. Földes M (47′), Marsa Levente (67′ – büntető)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz (Kiss 85′), Lévai (Ágoston 63′), Erdős (Szabó 63′), Marsa, Busa, Vladul (Horváth 59′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK