Végletekig izgalmas meccsen döntetlen az RKSK ellen. Mindenki örömére, végre nézők is kilátogathattak a Wellis Sportparkba. Rögtön a mérkőzés elején gólnak is örülhettek a szurkolók, hisz a 7. percben egy gyönyörű támadás végén Földes Milán emelt a kapuba (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - RKSK (1:1)

Végletekig izgalmas meccsen döntetlen az RKSK ellen

Mindenki örömére, végre nézők is kilátogathattak a Wellis Sportparkba. Rögtön a mérkőzés elején gólnak is örülhettek a szurkolók, hisz a 7. percben egy gyönyörű támadás végén Földes Milán emelt a kapuba (1:0). A második félidő elején az ellenfelünk kihasználta a védelmünk helyezkedési hibáját és egalizálni tudott (1:1). A hátralévő időben kapujuk elé szögeztük a vendégeket, sorra dolgoztuk ki a helyzetek, a lefújás előtti pillanatban is adódott lehetőség, ám vagy a védelmük önfeláldozóan, vagy épp a kapusuk, de rendre menteni tudtak, így összességében kissé csalódottak lehettünk a döntetlen miatt, mert a mérkőzés összképe alapján győzelmet érdemelhettünk volna.

Viszont ami jó hír, hazai pályán továbbra is veretlenek vagyunk, valamint továbbra is előkelő pozícióban vagyunk a dobogóért folytatott harcban. Legközelebb igazi rangadóra kerül sor, hisz a tabellán éllovas Iváncsa együtteséhez látogatunk vasárnap, akik tavaszi remeklésüknek köszönhetően három ponttal vezetnek a második helyezett Kecskemét és hat ponttal a mi csapatunk előtt. Reméljük, aki teheti ott is buzdítja majd a csapatot.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.02. (vasárnap, 17:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – RKSK 1:1 (1:0)
Gól: Földes M (7′) ill. Bányai P (56′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz (Kiss 46′), Ágoston (Lévai 63′), Szabó (Erdős 46′), Marsa, Horváth (Busa 46′), Vladul (Takács 82′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK