Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Maglódi TC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U13-as csapatunk Maglód csapatát látta vendégül bajnoki mérkőzésen. Heti edzéseinken a tananyag mellett nagy hangsúlyt fektettünk a szélen vezetett támadásokra és a beadott labdák befejezésére.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U13 - Maglódi TC (6:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Maglódi TC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

U13-as csapatunk Maglód csapatát látta vendégül bajnoki mérkőzésen.

Heti edzéseinken a tananyag mellett nagy hangsúlyt fektettünk a szélen vezetett támadásokra és a beadott labdák befejezésére. A megbeszélésen a pontos határozott játék mellett azt kértem a fiúktól, hogy erre törekedjünk a támadásoknál.

Jól kezdtük a mérkőzést, hamar megszereztük a vezetést is, ezt követően azonban mezőnyfölényünk meddőnek bizonyult, hisz a megbeszéltekkel ellentétben középen vezettük támadásainkat, amik rendszeresen elhaltak. Egy szép támadás végén mégis növeltük az előnyünket, így 2:0-s előnnyel vonultunk pihenőre.

A szünetben átbeszéltük, hogy legyünk hatékonyabbak támadásainkban. Játékunk egy fokkal jobb lett, de még mindig pontatlanok voltunk. Labdaszerzés után szépen körbe járattuk a labdát ellenfelünk védelme előtt, aminek az eredménye az lett, hogy Somogyi Gergő megszerezte csapata harmadik és saját maga első bajnoki gólját.

Egy figyelmetlenséget követően ellenfelünk szépített, de erre gyorsan válaszoltunk még két további találattal, így végül magabiztos hazai győzelemnek örülhettünk (6:1).

Gratulálunk srácok, folytatás jövő héten Gyálon!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.05.02 (vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas, ÉKÜ

FC Dabas U13 – Maglódi TC 6:1 (2:0)
Gól: Pacsirta J Z (6′), Pacsirta J Z (33′), Somogyi G (38′), Somogyi G (40′), Jozic M (64′), Somodi M (70′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK