Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szegedi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Azt kaptuk a Szegedtől, amire számítottunk, a játékosok minden taktikai utasítást betartottak, jól álltak bele a meccsbe és nagyon gyorsan vezetést is szereztünk.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Szegedi VSE - FC Dabas (1:4)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Szegedi VSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Azt kaptuk a Szegedtől, amire számítottunk, a játékosok minden taktikai utasítást betartottak, jól álltak bele a meccsbe és nagyon gyorsan vezetést is szereztünk. Aztán egy szerencsétlen megpattanó szabadrúgásgóllal egyenlíteni tudtak, ami miatt egy pillanatra a fiúk elbizonytalanodtak, de utána végig uralni tudtuk a találkozót. A széleken megbontottuk őket, sok helyzetet alakítottunk ki, agresszívan és kombinatívan futballoztunk, úgyhogy összességében megérdemelt győzelmet arattunk.

Megyünk tovább, hat mérkőzés van hátra a bajnokságból, remélem minél hamarabb nézők előtt játszhatunk majd, ez óriási motivációt jelentene a csapatnak is. A következő ellenfelünk az RKSK csapata lesz, akik személyében nagyon komoly ellenfélre számítok, hisz az őszhöz képest erősödni is tudtak, valamint több meghatározó játékosuk is első/másodosztályú rutinnal rendelkezik, úgyhogy mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy otthon tudjuk tartani a három pontot.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.28. (szerda, 17:00)
Helyszín: Mórahalom

Szegedi VSE – FC Dabas 1:4 (1:3)
Gól: Zana D (15′) ill. Vladul S (9′), Erdős G (37′), Sziklási G (43′), Földes M (80′)

FC Dabas: Kersák, Sziklási (Lévai 46′), Forgács, Márton, Kiss, Fritz (Földes 77′), Erdős, Ágoston (Szabó 61′), Marsa, Horváth (Takács 73′), Vladul (Biró 61)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK