Magabiztos győzelem a Szeged ellen. Úgy indult a mérkőzés csapatunk számára, ahogy elterveztük. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket és rögtön a 9. percben Vladul Stefan góljával előnyhöz is jutottunk, aki mesterien csavart a felső sarokba (1:0).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Szegedi VSE - FC Dabas (1:4)

Magabiztos győzelem a Szeged ellen

Úgy indult a mérkőzés csapatunk számára, ahogy elterveztük. Sorra dolgoztuk ki a helyzeteket és rögtön a 9. percben Vladul Stefan góljával előnyhöz is jutottunk, aki mesterien csavart a felső sarokba (1:0). Pár perccel ezután ellenfelünk egy megpattanó szabadrúgásból egyenlíteni tudott (1:1), de utána is nagyon magabiztosan futballoztunk, valamint rengeteg szögletet harcoltunk ki, aminek következtében sarokrúgásból jöttek is a találatok. Marsa Levente beadásaiból előbb Erdős Gábor (1:2) és Sziklási Gergely fejelt gólt (1:3), majd a második félidőben Földes Milán talált be (1:4) kialakítva ezzel a magabiztos vendégsikert.

Vasárnap folytatás hazai pályán, ahol a 10. helyezett RKSK együttesét fogadjuk 17:30-as kezdéssel.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.28. (szerda, 17:00)
Helyszín: Mórahalom

Szegedi VSE – FC Dabas 1:4 (1:3)
Gól: Zana D (15′) ill. Vladul S (9′), Erdős G (37′), Sziklási G (43′), Földes M (80′)

FC Dabas: Kersák, Sziklási (Lévai 46′), Forgács, Márton, Kiss, Fritz (Földes 77′), Erdős, Ágoston (Szabó 61′), Marsa, Horváth (Takács 73′), Vladul (Biró 61)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK