Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Elsőnek is szeretnék a csapatnak és a stábnak is gratulálni, hisz nagyszerűen felkészültünk a Dunaújvárosból.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Dunaújváros (2:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Dunaújváros elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Elsőnek is szeretnék a csapatnak és a stábnak is gratulálni, hisz nagyszerűen felkészültünk a Dunaújvárosból. Tudtuk, hogy egy veszélyes csapat, de a stratégiánk, amit elterveztünk az jól sikerült, és ugyan a magabiztos 2:0-ás előnyünkben kissé ráültünk az eredményre. Az ellenfél egy gyönyörű góllal szépíteni is tudott, így az utolsó 10 perc még nehézre sikeredett, de addig végig az történt a pályán, amit szerettünk volna.

Most a Szeged következik számunkra, ahol egy olyan csapattal találkozunk, akik mostanában nyíltan és bátran játszanak, több meglepetés eredményt is elértek az utóbbi időkben. Sajnos van, aki eltiltás miatt hiányzik és vannak sérültek is, de nem kesergünk emiatt, mert a kispadon is remek játékosaink vannak, úgyhogy bátran nyúlhatok hozzájuk is és a kezdő csapatban is tudnak bizonyítani.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.25. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dunaújváros 2:1 (1:0)
Gól: Busa B (36′), Fritz A (67′) ill. Áman Á (83′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kiss 46′), Fritz, Lévai (Erdős 46′), Ágoston (Szabó 59′), Marsa, Biró (Czili B 76′), Busa (Takács 91′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK