Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának edzője a MozGo-Nagykőrös SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "A hétvégén azzal a tudattal léptünk pályára, ha nyerünk megléphetünk négy ponttal a szombaton vereséget szenvedő riválisunktól.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U15)

PATAKI LÁSZLÓ

FC Dabas - MozGo-Nagykőrös SE (2:2)

Pataki László, az FC Dabas U15-ös korosztályának edzője a MozGo-Nagykőrös SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

A hétvégén azzal a tudattal léptünk pályára, ha nyerünk megléphetünk négy ponttal a szombaton vereséget szenvedő riválisunktól.

Ebben a szellemben kezdtük is a mérkőzést és már a 3. percben kétgólos előnyre tettünk szert. Ezek után is sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amik azonban rendre kimaradtak és ahogy lenni szokott, a semmiből egy egyéni hibát kihasználva az ellenfél talált egy gólt. A gól megzavarta a fejeket kicsit görcsössé, kapkodóvá vált a játékunk, nem koncentráltunk eléggé a kapu előtt, így nem bírtuk gólokra váltani a fölényünket. A félidő hajrájában ismét egy óriási egyéni hibát kihasználva egalizált az ellenfelünk.

Szünetben próbáltuk rendezni a fejeket, nyugtatni a srácokat, ami meglátszódott a második játékrészben. Beszorítottuk a jól védekező ellenfelet a kapujuk elé és szinte egy kapuztunk, de a gól nem akart jönni. Ebben a periódusban négy kapufa az ellenfél kapusának védései és öt kihagyott ziccer gyarapította a negatív statisztikát. Az idő telt, számos helyzet, kapufa, védések tarkították a záró negyedet is, de a gól elmaradt, így maradt a döntetlen.

Egy ilyen meccs után nehéz mit mondani, hisz akartak, játszottak a srácok. Látszott rajtuk a karantén és a betegség miatt kihagyott edzéshiány, de ma ennyire futotta.

Megyünk tovább és megpróbálunk a következő meccsen javítani. Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.18 (Vasárnap, 10:00)
Helyszín: Dabas

FC Dabas – MozGo-Nagykőrös SE 2:2 (2:2)
Gól: Jordán M (2′), Szabó B (3′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK