Vasárnap igazi rangadóra került sor Dabason, mivel harmadik helyezettként azt a Kecskemét együttesét fogadtuk, akik a forduló előtt éllovasként várták a találkozót. A mérkőzés egészében kiegyenlített játék és igazi taktikai csata folyt a pályán, helyzetek mindkét oldalon adódtak, amik hajszál híján ugyan, de kimaradtak

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - KECSKEMÉTI TE (0:0)

Döntetlen a rangadón

Vasárnap igazi rangadóra került sor Dabason, mivel harmadik helyezettként azt a Kecskemét együttesét fogadtuk, akik a forduló előtt éllovasként várták a találkozót. A mérkőzés egészében kiegyenlített játék és igazi taktikai csata folyt a pályán, helyzetek mindkét oldalon adódtak, amik hajszál híján ugyan, de kimaradtak, így maradt a 0:0-ás döntetlen, aminek köszönhetően továbbra is szorosan együtt vagyunk az első két helyezettel.

Hétvégén újra “nagyüzem” következik, hiszen újra vasárnap-szerda-vasárnap ciklus jön, amit a Dunaújváros csapatával kezdünk hazai környezetben.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.18. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Kecskeméti TE 0:0 (0:0)
Gól: – ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz, Szabó (Lévai 58′), Marsa, Erdős, Vladul (Sziklási 89′), Busa (Kovács 77′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK