Szombat délután a szomszédos Bugyi SE ellen lépett pályára kettes csapatunk. Ezúttal a győzelem ugyan elmaradt, azonban hat mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunkra mégis büszkék lehetünk.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - BUGYI SE (1:1)

Döntetlen a Bugyi ellen

Szombat délután a szomszédos Bugyi SE ellen lépett pályára az FC Dabas II. Ezúttal a győzelem ugyan elmaradt, azonban hat mérkőzésesre duzzadt veretlenségi sorozatunkra mégis büszkék lehetünk.

Az őszi 3:0 arányú idegenbeli vereséget alapul véve tudtuk jól, hogy nem igen számíthatunk könnyű összecsapásra és ez sajnos be is igazolódott. 

Pedig mondhatni fantasztikusan kezdődött az összecsapás, mivel Rutterschmid Robin révén már a 2. percben magunkhoz tudtuk ragadni a vezetést (1:0) és hamar megszerzett minimális előnyünket lényegében az egész összecsapás alatt tartani is tudtuk. A rendes játékidő leteltének közeledtével már-már magunkénak is érezhettük az újabb három bajnoki pontot, azonban a 92. percben jött egy villanás vendég részről és máris oda lett a győzelem, az azzal járó három pont és az igen előkelő dobogós helyezésünk is.

Hidegzuhany volt ez sajnos a javából, de nincs mit tenni, előre kell nézni és készülni a Taksony SE II elleni jövő hétvégi idegenbeli összecsapásra.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.17 (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Bugyi SE 1:1 (1:0)
Gól: Rutterschmid R (2′) ill. Krajnc B (92′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Danyis A (4), Kovalik R (5), Czili B (7), Rutterschmid R (8), Duhaj Á (10), Kicska T (13), Kucsván Milán (15), Czili D (19), Kucsván Martin (20), Fodor G (22)

Csere: Talapka I (2), Farkas Cs (6), Gáspár Zs (9), Pekker G L (11), Farkas Zs (16), Sztancsik A (18), Bálint J (21)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK