Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Kincsem Lovaspark SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Az U13-as csapattal a Kincsem Lovasparkhoz látogattunk a szombati napon.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Kincsem Lovaspark SE - FC Dabas U13 (2:3)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Kincsem Lovaspark SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U13-as csapattal a Kincsem Lovasparkhoz látogattunk a szombati napon. A héten az elvégzett munka mellett egy kicsit mentálisan is felkészítettük őket. Ezt azért kellett, mert egy olyan csapathoz látogattunk, akinek a nagy része feljátszik az U14-es csapatukba. Próbáltuk levenni a felelősséget a gyerekek válláról, hogy magukkal foglalkozzanak és játsszák a saját játékukat, és emellett revansot szerettek volna venni az őszi vereségért.

A mai napon ennek meg is lett az eredménye, játékban és eredményben is. Az első félidőt két felé osztanám. Az első 20 percben nagyon jól és szinte hiba nélkül játszottunk. A vezetést is megszereztük (0:1), sőt szebbnél szebb támadásokat vezettünk, de a befejezések nem sikerültek. Az utolsó 15 percben a hazai csapat két kontrából átvette a vezetést, ebben az időszakban egy kicsit elvesztettük a fonalat (2:1).

A félidőben átbeszéltük, mire kell jobban oda figyelni és emellett átálltunk a 4 védős rendszere. A gyerekek nagyon kellemes meglepetéssel szolgáltak. A 4-2-1-1 játékrendszert most alkalmaztuk először bajnoki mérkőzésen. Helyezkedési hibák úgyan becsúsztak, de mindig volt aki kisegítette a társát. Egy szép baloldali akció végén Antal Matyi 2. gólját megszerezte és ezzel 2:2-re módosította az eredményt. Az utolsó 12 percben mindkét csapat meg egy lapáttal rárakott a tűzre, és győzelemre játszott. Helyzetek és meccslabdák is adódtak mind a két csapat előtt. Janicsák Olivér ziccert fogott, majd a kontrából egy nagyon szép támadás végén még kimaradt a helyzetünk, de egy perccel a vége előtt Gyuró Laci fülelt le egy kapus kirúgást, egy csellel tisztára játszotta magát, majd a kapu bal oldalába passzolta a labdát (2:3).

Gratulálok a csapatnak, mert a mai mérkőzésen is megmutatták, hogy CSAPATKÉNT A TANULT, GYAKOROLT CSAPATJÁTÉKKAL meg lehet nyerni az ilyen mérkőzéseket!!!

Büszkék vagyunk Kerekes Barnával, hogy ennek a csapatnak az edzői lehetünk. Dolgozunk tovább, és reméljük, hogy sok ilyen szép percet okoznak még a srácaink!

Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.17 (szombat, 10:00)
Helyszín: Tápiószentmárton, Kincsem Lovaspark

Kincsem Lovaspark SE – FC Dabas U13 2:3 (2:1)
Gól: Antal T. Mátyás (3′), Antal T. Mátyás (43′), Gyuró L (70′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK