Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Monor SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Egy nagyon jó formában levő Monorhoz érkeztünk, hisz tavasszal eddig még veretlenek voltak. Jelenleg 18 ponttal van több nekünk, nem is értem miért állnak itt, mert egy nagyon jó csapatuk van.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Monor SE - FC Dabas (0:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Monor SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Egy nagyon jó formában levő Monorhoz érkeztünk, hisz tavasszal eddig még veretlenek voltak. Jelenleg 18 ponttal van több nekünk, nem is értem miért állnak itt, mert egy nagyon jó csapatuk van.

A mérkőzésen az történt, amit mi szerettünk volna, tudtuk nagyon jól, hogy erőnlétben jobbak leszünk, és szerencsére több játékosomat is pihentetni tudtam a vasárnapi mérkőzésre. Főleg a második félidőben tudtunk fölénybe kerülni, több helyzetünk is volt, úgyhogy gratulálok a csapatnak, hisz nagyszerűen küzdöttünk.

Most már készülünk a Kecskemét ellen, egy olyan csapat ellen, akiknek már a bajnokság elejétől kezdve a feljutás a céljuk. Nem szabad, hogy az érzelmek vezéreljenek, ugye kecskemétiként azt mondják, ez a meccs számomra különösen fontos, de ezért a győzelemért is három pontot fognak adni a győztesnek. Erős a Kecskemét, nagyon jó tulajdonosi háttérrel és komoly szakmai stábbal rendelkeznek, valamint egy nagyon jó profi játékosállományból válogathatnak. Ezt azért is emelem ki, mert ezek a labdarúgók csak a labdarúgással foglalkoznak, mígnem nálunk a szerdai meccsen is voltak, akik munkából érkeztek.

Nagyon fontos tényező lesz még a hétvégén, hogy a két csapatból mennyit vett ki a vasárnap-szerda-vasárnap ritmus. Mi megpróbáljuk frissíteni a játékosokat és a legjobb játékunkkal próbálunk majd előrukkolni.

Végezetül nagyon sajnálom, hogy ősszel Kecskeméten több száz néző előtt játszhattak, sajnos a zárt kapu miatt mi nem tudjuk élvezni a hazai pálya előnyét, mert abban biztos vagyok, hogy telt házas, remek hangulatú mérkőzést játszottunk volna, de a szurkolóinkért is küzdeni fogunk a vasárnapi napon.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.14. (szerda, 16:30)
Helyszín: Monor

Monor SE – FC Dabas  0:1 (0:0)
Gól: – ill. Forgács A (85′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton (Kovács 46′) (Takács 94′), Földes, Fritz, Horváth (Vladul 46′), Szabó (Lévai 75′), Marsa, Erdős (Ágoston 92′), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK