Vasárnap - szerda - vasárnap, Majos - Monor - Kecskemét. Kőkemény hét, férfias erőpróba, nem vitás. Fogytán az erő, nem csak nálunk, hanem ellenfelünknél is. Nem csupán a forduló, hanem a tavasz, sőt talán még azt is megkockáztathatjuk, hogy a 2020/2021-es bajnoki szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készülünk.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - Kecskeméti TE

NB lll. Közép-csoport - 30. Forduló

Vasárnap – szerda – vasárnap, Majos – Monor – Kecskemét. Kőkemény hét, férfias erőpróba, nem vitás. Fogytán az erő, de nem csak nálunk, hanem soros ellenfelünknél is. Nem csupán a forduló, hanem a tavasz, sőt talán még azt is megkockáztathatjuk, hogy a 2020/2021-es bajnoki szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készülünk.

Harmadik helyezett csapatunk a bajnoki cím legfőbb várományosával, a jelenlegi listavezető Kecskeméti TE-vel mérheti össze tudását vasárnap délután Dabason.

Fantasztikus szezont produkál mindkét alakulat, a különbség pedig jelenleg mindössze három pont a felek között, ennek megfelelően mindenki tisztában van vele, hogy ez a hétvégi dabasi összecsapás bizony több, mint kiemelt jelentőséggel bír.

Amennyiben továbbra is versenyben szeretnénk maradni a bajnoki címért, nincs mese, nem veszíthetünk. Amennyiben szeretnénk revansot venni az ősszel elszenvedett idegenbeli vereségért, győznünk kell.

Természetesen könnyű azt mondani, hogy győzni kell. Főképp úgy, hogy egy nagyon komoly játékerőt képviselő csapattal találkozunk, azonban ahogy azt a Monor is megmutatta  a napokban, a KTE sem legyőzhetetlen.

Ráadásul joggal bizakodhatunk, mivel csapatunk a 2. helyezett Iváncsával holtversenyben a legkevesebb vereséget szenvedte el, a harmadik legtöbb gólt értük el és emellett a második legkevesebbet kaptuk. Játékosaink eddig mutatott teljesítménye, hozzáállása, a csapategység, az edzői stáb munkája átlagon felüli, mondhatni példaértékű, ráadásul most vasárnap a hazai pálya is minket segíthet. Ennyi pozitív összetevő pedig megfelelő erőt és még a jelenleginél is több önbizalmat kell, hogy adjon labdarúgóinknak a vasárnapi ütközetre.

Nagy sajnálatunkra, nézők továbbra sem lehetnek jelen az összecsapáson, azonban ismét jó hír, hogy a Dabas TV jóvoltából ezt a mérkőzést is élőben nyomon követhetik az FC Dabas szimpatizánsai.

Buzdítsuk minél többen otthonról is kedvenc csapatunkat. Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – Kecskeméti TE

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.18. (vasárnap, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

DABAS TV – LIVE STREAM

A közvetítés 10 perccel a mérkőzés kezdése előtt kezdődik, tehát vasárnap 16:50-től tudnak csatlakozni a DabasTV Youtube csatornán a mérkőzéshez.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK